Implicare sociala

Credem in responsabilitatea sociala si sustinem cu tarie diverse cauze prin actiuni pur voluntare generate de dorinta de a rezolva anumite probleme pentru comunitatea noastra. Ca urmare a politicii noastre de implicare sociala la nivel regional ne-am asumat anumite proiecte si parteneriate cu un impact major in arii precum sanatate, invatamant, sport, arta si cultura.

Lucrari de reabilitare a terasei circulabile de la etajul I, terasa aflata in cladirea Teatrului Dramatic Oleg Danovski Constanta.

Proiectul de renovare a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Palazu Mare Constanta in vederea tratarii pacientilor infectati cu coronavirus in conditii optime.

Strangere de fonduri pentru Proiectul de recontructie si modernizare a Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean De Urgenta.

Din anul 2016 pana la sfarsitul anului 2020 societatea a donat suma de 269 974 lei, astfel :

2016 : Asociatia Semicercul Artei – proiect pentru arta in vederea sustinerii tinerilor actori

Suma: 25.000 lei

2017: Scoala Nr.1 comuna Targusor, jud.Constanta – achizitia de mobilier pen tru salile de clasa a elevilor ( banci pentru copii)

Suma 11.024 lei

2018: Asociatia Daruieste Aripi – Proiectul de recontructie si modernizare a Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti si a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean De Urgenta “Sf. Apostol Andrei” Constanta

Suma 3.000 lei

2018 : Asociatia Viata fara Cancer – tratamentul unui copil cu leucemie

Suma 45.000 lei

2019 : Asociatia Viata fara Cancer – tratamentul unui copil cu leucemie

Suma 14.000 lei

2019: Asociatia Daruieste Aripi – Proiectul de deplasari medicale la domiciliul copiilor cu boli cornice grave din Dobrogea

Suma 3.000 lei

2019: Asociatia Minerva Tomitana – proiectul “Lucrari de reabilitare a terasei circulabile de la etajul I” , terasa aflata in cladirea Teatrului Dramatic Oleg Danovski Constanta.

Suma 55.000 lei

2020 : Asociatia Psihovision – sustinere financiara pentru recuperare si activitate terapeutica a unui copil

Suma 20.000 lei

2020: Asociatia Minerva Tomitana – Proiectul de renovare a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Palazu Mare Constanta in vederea tratarii pacientilor infectati cu coronavirus in conditii optime precum si pentru combaterea raspandiii virusului; Achizitia materialelor si echipamentelor medicale de protectie impotriva infectarii cu coronavirus pentru Spitalul Militar de Urgenta “ Dr. Alexandru Gafencu” din Constanta.

Suma 23.000 lei

2020: Asociatia Daruieste Aripi – in vederea achizitiei unui apparat de detectare a venelor pentru sectia de oncologie a spitalului judetean Constanta

Suma 3.000 lei

2020 : Asociatia Minerva Tomitana – Proiectul de dotare a Scolii Gimnaziale Targusor, jud. Constanta – achizitia de tablete in vederea desfasurarii orelor de curs pe platformele educationale online.

Suma 21.950 lei

2020: Asociatia Minerva Tomitana – in privinta mai multor proiecte atat a acesteia cat si ale altor asociatii/fundatii precum : “Si tu meriti o sansa” – copii defavorizati, “Farul-Sport 2008” – echipamente sportive, “Casa de copii – Orfelinat Constanta” – produse si imbracaminte pentru copii, “Daruieste Aripi” – proiectul Circuitul Increderii si Sperantei

Suma: 46.000 lei