DESPRE NOI

De la cariera la client, fiecare aspect al operatiunilor noastre este reglementata prin standarde stricte de calitate. Procedurile rigide de control al calitaţii asigura ca produsele noastre finite poarta semnul distinctiv al calitaţii aşteptate de catre clienţii noştri. Cu durabilitate excelenta şi caracteristici de rezistent la intemperii, produsele noastre din piatra sunt utilizate pe scara larga in scopuri de constructii. Prin perimetrele de exploatare “Dealul Sitorman Nord” si “Dealul Sitorman Vest” se produce si se livreaza sorturi de agregate minerale : roci metamorfice (sisturi verzi) si calcar industrial pentru constructii.
Agregatele de cariera se folosesc ca materiale de constructie pentru drumuri, strazi, autostrazi, terasamente de cale ferata sau ca materiale ce intra in componenta betoanelor. Aceste agregate de cariera sunt folosite atat in prepararea mixturilor astfaltice (cribluri) cat si ca piatra de umplutura pentru realizarea de platforme, terasamente, fundatii, piste, drumuri,etc.
Cu o echipa tanara si dinamica, EKODEP SRL se impune prin profesionalism, oferind noi solutii pentru un mediu inconjurator cat mai curat. Principiile, politica si viziunea noastra sunt subordonate unei atente perfectionari profesionale.
Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militam pentru perfectiune pe care incercam sa o atingem incepand cu stricta indeplinire a standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in cadrul propriei organizatii.